About Me

My photo
Know me before you judge me...:):):)

Monday, August 9, 2010

Perkampungan Tari Malaysia UiTM

alow...da lma x update blog ni kan..bz btul la seari dua ni...
Pada 7hb dan 8hb yg lalu, sy pergi mengikuti rakan saya menonton perkampungan tari malaysia kat uitm. pertandingan ini berlangsung d dewan seri budiman..saya x la nak prg sngt, tp kwn da ajak prg kan..so dtg ja la tgk2 tarian traditional ni..huhuhu...

kedatngn org mlm tu mmg mengecewakan juga la, mcm xda sambutan ni..sikit jak org yg dtg, pastu yg dtg pun mst sbb trpksa nak buat repot mcm kwn sy juga..hahah..sian dorg..

tp apa pun terhibur juga la mlm 2 sbb dpt tgk persembahan yg menarik dr 6 buah kampus cawangn uitm, ant kampus yg mengikuti adalah, kampus cawangn uitm sarawak, sabah, perak, terengganu, pahang dan johor.

malam tu penyokong sabah la yg paling ramai..klu aq tgk pun, mmg persembahan dr uitm sabah yg bagus.. bkn sbb sy org sbh sy puji dorg, tp kwn sy org pahang pun cakap mcm tu juga... so sabah mmg yg terbaik la, sy pun x bosan tgk persembahan dorg pada last day tu...

akhirnya, sabah telah merangkul 3 anugerah iaitu persembahan terbaik, busana terbaik dan mendapat tempat pertama. kampus yg mndpat tempat kedua adalah kampus cawangn pahang n yang tempat ketiga adalah kampus cawangan sarawak... walaupun x ramai org, tp ttp happening juga la dewan tu dgn sorakan kemenagn dr bdak2 sabah..even sy pun bersorak wlupun sy x prnh masuk cawangn uitm sabah..(yala negeri sendri kan..haha)..disini sya masukan video persembahan bdak2 sabah ni..
video

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...