About Me

My photo
Know me before you judge me...:):):)

Sunday, June 10, 2012

selamat bertunang kawanku!!


pic aq curik dari c esha..hehe..

Assalammualaikum!

First of all, i want to congratulate my friends!
Selamat menjadi tunangan orang kawan ku nurlisa bte kamba!
Dia telah bertunang pada 9/6/2012
bertempat di kediaman beliau di kg.melugus..(betulka sis?)haha
im so sorry because im not there to celebrate for your big day dear friend!
tp yg pasti itu mst hari yg berbahagia utk kw kan sis.. sorry again
because so busy lately and dont have time to check on your progress!!
And please please please update your picture in fb!!
im dying to see it..hehe
Ok lemme cerita or introduce sepa dia ni.
ehem

I have been friend with her for almost 14 years i guess. erm, literally, known her.
But, she became my best friend when we in form 4, so kami da jd bff almost 7 years.

I think the first time i meet her was at S.K Mempagar.
kami satu kelas, but we are not that close. kami just that ordinary classmate.
Herm, maybe sbb masi budak.. Pastu aq pindah, pastu kami jumpa semula kat sm st Paul.
aq jmpa dia semula masa form 3,
sebab aq dipindahkan dr kelas yg kurang pandai ke kelas paling pandai di sekolah tu.urm..
and im not really close with other people in that class because like i said before,
they are the most clever pupils in the school.aha..
so aq hanya dengan sekumpulan kecil kawan2ku..ahhaa..
and, dia c lisa ni or aq panggil dia sis, pun kawan aq juga dalam kelas tu. maybe sebab kami da kenal sebelum ni  dr sekolah rendah, so aq selesa dgn dia ni..:)
Dia berada di sebelah aq tu, dua dari kiri.:) ganas kan muka dia..haha
But, masuk form 4 la aq betul2 masuk dan ngam dengan dia ni..haha

Dia ni seorang yg gila2, she is like dont care of what other people think
she just do her own way! and she is a good friend too!
Dia pun dengar lagu2 yang rock, dia suka lagu MCR!
and she love to break the rules, 
she a fun person to be with actually. 
sekarang ni dia masi study kat Maktab Kent, x lama lg jd cikgu!! hehe
Dia punya impian mw jadi cikgu disiplin, herm
pretty ironic kan..haha..sebab dia mw tolong budak2 yg disiksa oleh guru disiplin dia bilang.
Jd dia mw guru disiplin yg memahami murid nakal..hehe..
Applause to her!


Never expecting she will engaged early! haha.. because, she is really urm..
ganas! haha..dia ganas la..dia x mcm perempuan yg lain...ntahla, dr dlu mmg aq x akan expect dia akan tunang awal camni..but good for her actually..


kalau da jmpa seseorang yang sesuai untuk kita aq rasa kita jangan tunggu lama2 lg..lgpun kahwin awal kan dituntut dalam islam..ehmm 
Anyway, kalau kw nak kawin nnt sis, i will make sure i am available at that time..hehe^^

Its always me missing in the picture
before this, my friend getting married  im also not there for her..:(
So that, after aq da abis belajar ni, aq akan pastikan aq akan datang kalau kawan2 aq semua nak kawin..hehe

Anyway, aq doakan semua kawan2 aq akan jumpa jodoh dan berkekalan ke akhir hayat, korang pun jangan lupa yer doakan aq jmpa jodoh..hahahaha....
kepada NURLISA KAMBA

thanks for being my friend
u love me for what i am, and
aq doakan utk kebahagiaan awak yer sayang!! 
da jadi tunangan org ni kena hati2 ya sayang..hahaha
mata tu kena jaga, da x boleh tgk lelaki hensem da...haha
tp i tau kw setia, x mcm aq..:p:p

2 comments:

  1. hahahahai... Skt perut aku ktwa! Huhu..tq syg..miz da old me.. :p... N tharu u tep entry khas..chewah..

    ReplyDelete
  2. KelkelkelkelkelkelJune 11, 2012 at 2:39 AM

    HAHAHAH ! LAwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa LAAAA !
    HAHAHA Adeiiiiii Salamat Pohhh kawan ku wahai NURLISA ~ uda ada tunang berhati2 k.. dont be banana two fruit to time.. !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...